Lease

Leasen


Een aantal van onze paarden en pony's zijn beschikbaar voor lease.


Dit houdt in dat je een paard of pony kan huren voor één of meerdere dagdelen per week, buiten de lestijden om.  Er is veel bespreekbaar, maar altijd staat het welzijn van het paard of de pony voorop.


Poetsen, rijden, longeren, grondwerken, loswerken, wandelen zijn dingen die je met je leasepaard/pony mag doen.


Voor het leasen is wel enige ervaring gewenst. Beschikt u nog niet over de nodige ervaring, helpen we u graag de nodige ervaring op te doen zodat u alsnog kan gaan leasen. 


De volgende paarden en pony's zijn beschikbaar voor lease:
Hope


Onze friese ruin van 1.80 hoog. Hope wil graag recreatief aan de slag en is overal voor in. 

Lizzy


Lizzy is een grote pony van 1.56 hoog. Lizzy is mega braaf en echt bomproef. Lizzy is een recratiepony die houdt van springen en buitenrijden. Ook gaat ze graag mee zwemmen. Wel kan ze af en toe wat pittig zijn in de galop.
Eagle


Onze NRPS ruin van 1.67 hoog. Eagle zou graag aan de slag gaan met een fanatieke (dressuur gerichte) ruiter die van afwisseling houdt. 

Xin Xeta


Xin is een grote pony van 1.56 hoog. Xin is een fijne pony waar je alle kanten mee uit kan. Ze vind bakwerk erg leuk, maar houdt ook van een sprongetje, buitenrijden, vrijheidsdressuur, loswerken en grondwerken.


Xin wordt bitloos gereden.

Marente

 

Marente is een Welsh van 1.44 hoog.

 

Marente is nog niet zo heel lang bij ons. Marente is een hele lieve pony die graag voor je werkt. Onder het zadel is ze lekker voorwaarts, maar wel super braaf.