Lease

Leasen


Een aantal van onze paarden en pony's zijn beschikbaar voor lease.


Dit houdt in dat je een paard of pony kan huren voor één of meerdere dagdelen per week, buiten de lestijden om.  Er is veel bespreekbaar, maar altijd staat het welzijn van het paard of de pony voorop.


Poetsen, rijden, longeren, grondwerken, loswerken, wandelen zijn dingen die je met je leasepaard/pony mag doen.


Voor het leasen is wel enige ervaring gewenst. Beschikt u nog niet over de nodige ervaring, helpen we u graag de nodige ervaring op te doen zodat u alsnog kan gaan leasen. 


(Op het moment hebben we alleen onze Passoa beschikbaar voor Lease)

Wubalt


Wubalt is een lieve ruin van 1.72 hoog en geschikt voor nagenoeg iedere ruiter. Hij houdt zowel van dressuren in de bak als van een springetje. Ook op buitenrit is hij braaf. Hierbij nog niet geschikt voor de beginnende ruiter. 

Lizzy


Lizzy is een grote pony van 1.56 hoog. Lizzy is mega braaf en echt bomproef. Lizzy is een recratiepony die houdt van springen en buitenrijden. Ook gaat ze graag mee zwemmen. Wel kan ze af en toe wat pittig zijn in de galop.
Timon


Onze Timon van 1.72 hoog is een lieverd.  Timon is al een wat oudere heer die graag op buitenrit gaat. Ook houdt hij van de ritjes in de bak.

Passoa

 

Passoa is onze kleinste pony van 1,36  hoog. Passoa is een lieve pony in de omgang. Je kan uren met haar poetsen en tutten. Onder het zadel kan niet iedereen met haar rijden. Je hebt wel wat rijervaring nodig en een angstig ruitertje voelt zij zich niet prettig bij. 


Een stoer ruitertje die lief voor der is en aan van doorzetten weet is voor haar prima geschikt. Ook als je een beginner bent.