Over ons
snoopy ruben
up1
brave
Whisper
up3
wei paarden

Manege de Westerschelde


In december 2007 is onze droom werkelijkheid geworden. Wonen in het buitengebied met onze paarden aan huis. En wat zou het geweldig zijn om van mijn hobby, mijn beroep te maken. Na de geboorte van onze oudste zoon in februari 2008 zijn we in mei van dat zelfde jaar gestart met onze kleinschalige manege. Een manege waar de paarden ook echt paard mogen zijn. Geen uren achter elkaar les, veel buiten met soortgenoten en voor de nacht een fijne grote stal met een lekker strobed. 


Manege de Westerschelde is een kleinschalige stal voor jong en oud. Een fijne stal waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Onze lessen worden gegeven door mijzelf. Ik ben Carlijn Leewis, een gediplomeerd instructrice en ik heb verschillende paarden tot en met het ZZ zwaar uitgebracht. Onze lessen worden gegeven op zeer brave paarden en pony's. Ook gaan we geregeld op buitenrit en doen we leuke uitstapjes met onze paarden zoals zwemmen in het Veerse meer.


De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal vijf personen in een les. Je rijdt bij ons dus niet in een rijtje, maar je leert echt zelf rijden. Onze paarden zijn zeer braaf en we vinden individuele aandacht tijdens een les zeer belangrijk. 


Verder bieden wij de mogelijkheid een paard of pony bij ons te leasen. Voor een vast bedrag in de maand heeft u de beschikken over uw "eigen" paard of pony. Het is mogelijk met uw leasepaard/-pony aan officiƫle wedstrijden deel te nemen.


Bent u op zoek naar een kleinschalige stal, waar de sfeer, echt betrouwbare paarden en pony's en individuele aandacht centraal staat, neem dan gerust contact met ons op.